Header Ads

ad728
  • Son Makaleler.!.

    Minik futbolcular Avrupa yolcusu

    Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Futbol takımı, Almanya'da düzenlenecek 6'ncı Uluslararası Lothar- Kreile Pokal Turnuvası'na katılacak

    Almanya'nın Nürnberg şehrinde Schweinfurt bölgesinde düzenlenecek Uluslararası Lothar-Kreile Pokal Turnuvası'na katılacak Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Futbol takımı, U10 kategorisinde mücadele edecek. Minik futbolcular, Kulüp Başkanı Cihan Sidel ve antrenör Ali Eryılmaz, Döşemealtı Belediyesi Başkanı Turgay Genç'i ziyaret etti. Minik futbolcular ziyarette Başkan Genç'e kupa sözü verdi.

     

    29 Mart'a kadar sürecek turnuvada hem ilçeyi, hem de Antalya ve Türkiye'yi temsil edecek Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik ve Spor Kulübü'nün minik futbolcularını Almanya'daki Türk aileler misafir edecek. Tüm altyapı kategorilerinde 300 takımın mücadele edeceği turnuvada minik kramponlara başarılar dileyen Belediye Başkanı Turgay Genç, "Almanya'daki futbol turnuvasında ilçemizi, ilimizi ve Türkiye'yi layıkıyla temsil edeceğinize inanıyor ve destekliyorum" dedi. Başkan Genç, ziyaretin ardından minik futbolculara çeşitli hediyeler verdi.

    Hiç yorum yok

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728