Header Ads

ad728
  • Son Makaleler.!.

    Haydi kadınlar spora!

    [youtube https://www.youtube.com/watch?v=IwVUrxp-1h4]


    Döşemealtı Belediyesi Spor Salonu özellikle kadınlardan büyük ilgi görüyor. Her yaştan spor salonuna gelen kadınların ilk tercihi fitnes ve plates. Yaz-kış açık olan salona gelenler uzman eğitmenler eşliğinde spor yapma imkanı buluyor.

    Döşemealtı Belediyesi'nin spor seferberliği farklı alanlarda devam ediyor. İlçede yaşayan kadınlara sağlıklı yaşam ve formda kalma imkânı sunan Döşemealtı Belediyesi'nin kurslarına ilgi büyük. Döşemealtı Spor Merkezi'nde kadınlar Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 13.30-18.30 arası istediği saatte gelip spor yapabiliyor. Çarşamba günleri ise 14.00-15.00 saatleri arasında fitnes ve plates derslerine katılabiliyor.

    İlgi her geçen gün artıyor

    Antrenörü Çağıl Cengizci, Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günlerinin kadınlara ayrıldığını belirten Cengizci , "Kadınlarımız buraya hem sağlıklı yaşam hem de sosyalleşme adına geliyorlar. Burada spor yaptıktan sonra birlikte yürüyüşe çıkıyoruz. Mahallelerimizdeki kadınlardan yoğun talep görüyoruz. Burası herkese açık. Dolayısıyla kadınlar gibi erkekler de salona gelip antrenman yapabiliyor” dedi.

    Hem spor hem sosyalleşme

    Kilo vermek için spor salonuna geldiğini ifade eden Hatice Küçükkaraş, "Sağlıklı yaşam ve mutlu olmak için spora katılıyorum. Burada olmak beni mutlu ediyor” dedi. Spor salonunda kendisini iyi hissettiğini vurgulayan Gülşen Aydın ise "Sağlık için buradayız. Bu hizmetinden dolayı belediyemize teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

    1 yıldır spora geldiğini kaydeden Müdem Ünver de sözlerini şöyle sürdürdü: "Sağlık problemim vardı. Buraya geldikten sonra düzeldi. Spora yapınca rahatladım. Belediyemizin bu hizmeti için teşekkür ediyorum. Bu tarz spor salonlarının sayısının ve imkanlarının artırılmasını istiyorum" dedi.

    Salonumuz herkese açık

    Belediye olarak özellikle kadınlara yönelik çalışmalara önem verdiklerini ifade eden Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, ev kadınlarının yanı sıra çalışan ve günün iş stresini atmak isteyen kadınların da spor yapmasını istediklerini söyledi. Genç, "Hizmetlerimizin yanında halkımızın spor yapma alışkanlarına katkıda bulunabilmek amacıyla belediyemiz bünyesindeki spor salonunu yeniledik, eksik malzemelerin teminini yaptık ve vatandaşlarımızın kullanıma açtık. Fırsat buldukça ben de aynı salona gelip spor yapıyorum. Kendi salonumuz sayesinde vatandaşlarımız kent merkezine gitmek zorunda kalmıyor. Halkımızın belediye hizmetlerinden yararlanıyor olması ve memnun kalması bizi gururlandırıyor” dedi.



     

    Hiç yorum yok

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728