Header Ads

ad728
  • Son Makaleler.!.

    Infinity Economics Nedir?



    infinity-economics-kac-dolar

    Bu yazımda sizlerle Infinity Economics ve Infinity Coin (XIN)'den bahsedeceğim. Bitcoin'in 2011 yılından itibaren sağladığı kazanç fırsatını kaçırmış olup, " Keşke zamanında bitcoine yatırım yapsaydım." şeklinde düşünen herkesin bu yazımı dikkatle okumasını ve karşılarına sürekli yeni fırsatlar çıkabileceğinin ve doğru kişilerin, doğru yönlendirmeleriyle büyük kazançlar sağlayabileceklerinin bilincinde olmasını istiyorum.








    En baştan başlayacak olursak,

    Bitcoin 2009 Yılında Satoshi Nakamoto tarafından icat edildi ve dünyanın ilk kripto parası olarak tarihe geçti. Çıktığı günden bu yana arkasındaki teknoloji ile her gün değer kazanan Bitcoin 0.004 dolar gibi bir değerden başlayıp günümüzde 1000 dolara kadar değer kazandı.

    Açık kaynak kodlu olarak yayınlanan bitcoin yazılımı, bazı girişimcilerin de ilgi odağı oldu. Bu yazılım sayesinde yeni kripto paralar üretildi ve kripto paralardan birisi popülerliği Bitcoin’den sonra gelen Ethereum. 1 Ethereum 11 dolar civarı değerden günümüzde alınıp satılıyor.

    Çoğu coin, popülerliği yakalayamadı veya arkasında geliştirilmiş bir teknoloji, büyük bir kitle ve pazara sahip olamadıkları için yok oldular.

    Binlerce coin arasından Ethereum gibi bir kaç coin piyasada tutunmayı başardılar. Ethereum’un Bitcoin’den sonra gelen ikinci popüler coin olarak görülmesinin sebebi ise piyasaya çıkarken yaklaşık 4 bin kişilik bir topluluk tarafından destekleniyor olması. Arkasındaki Blockchain teknolojisi gereği bir coinin sahibi tek bir kurum ya da kişi olmayıp, onun alım satımını yapan destekleyen topluluk tarafından sahiplenilir. Bu topluluk ne kadar büyükse coin o kadar değer kazanır ve coinin değerinin büyük olması yeni yatırımcılarla beraber topluluğunda büyümesi anlamına gelir.

    Bugün Almanya başta olmak üzere Türkiye dahil bir çok Avrupa ülkesinde büyük bir heyecan yaratan Infinity Economics coini üst sıralarda yerini almak için geliyor.

    Infinity Economics, günümüz şartlarında en gelişmiş ve geliştirilmeye açık olan Blockchain teknolojisini kullanarak diğer coinlerden farkını da bir kez daha vurgulamıştır. Infinity Economics en güncel, en modern altyapıya sahip olan bir kripto para birimi ve ödeme sistemidir. Bünyesinde birçok özelliği bulundurmaktadır.

    Infinity Economics'in Bitcoin'e Göre Avantajları


    Bitcoin ile sadece para transferleri yapabiliyorken, Infinity Economics’in sağladığı blockchain teknolojisi sayesinde para transferlerine sadece alıcı tarafından okunabilecek kriptolu mesajlar da gönderilebiliyor. Para transferlerinin yanı sıra; Smart Contracts dediğimiz şirket hisseleri, isim hakları, patentler üyeler tarafından alınıp satılabiliyor, bağımsız ve güvenli oylamalar yapılabiliyor.

    Ethereum arkasında 4.000 kişilik topluluk tarafından desteklenerek tutunmayı yanında da istikrarı getirmeyi başardı. Blockchain 2.0 teknolojisiyle desteklenmiş 28 bin kurucu üye tarafından finanse edilmiş, ve şuan 100 bine yakın kişiye wallet sağlayan Infinity Economics’in çok daha büyük bir başarı yakalacağı, piyasa değeri birkaç hafta sonra 3-4 doları bulacağı, bir yıl içerisinde ise 40 dolar civarı bir değer alacağı ön görülüyor.

    Infinity Economics'in Piyasa Değeri Kaç Dolar? Kaç Euro?


    Şuanda üyeler arasında 1 doların altında alınıp satılan Infinity Economics coini birçok yatırımcının dikkatini çekmiş durumda. Şuan Sisteme üye olarak, üyelerden coin almak isteyen binlerce yatırımcı büyük bir arz oluşturuyorlar.

    Infinity Economics Nasıl Kayıt Olunur?


    Infinity Economics sistemine nasıl kayıt olunur ve nasıl wallet açılır biraz da sizlere bundan bahsetmek istiyorum.

    infinity-economics-kayit-ol

    infinity-economics.orgAdresine girerek Infinity Economics arayüzüne ulaşabilirsiniz. Bu arayüzde karşımıza çıkan seçeneklerden Wallet butonuna tıklayarak Infinity Economics Wallet Arayüzüne ulaşabilirsiniz.

    infinity-economics-wallet-kayitWallet arayüzünde iki adet buton bulunuyor. Bunlardan soldaki New Account (Yeni Hesap Açma) butonu ve sağdaki MY Account (Hesabım) yani hesabınıza giriş yapma butonu. Eğer Infinity Economics Wallet hesabınız yoksa New Account butonundan yeni bir hesap açabilirsiniz.

    infinity-economics-yeni-walletYeni Wallet Oluşturma İşlemi 3 Aşamadan oluşmaktadır. Yukarıdaki görselde belirttiğim üzere ilk olarak karşınıza kabul etmenizi istedikleri bir sözleşme çıkıyor. 1 Numara olarak belirtiğimiz butona tıklayarak ikinci aşamaya geçiyorsunuz.

    İkinci aşamada 2 Numara olarak belirttiğim kısımda size wallet'imize giriş için kullanacağımız 15 kelimelik bir şifre üretiyor. Dilerseniz bunu kopyalarak bir sonraki aşamada şifreniz olarak bunu kullanabiliriz. Aynı zamanda bu aşamada size ACCOUNT ID (Hesap Numarası) ve Public Key (Alıcı Adresi) gibi bilgiler de sunuluyor. Bu bilgileri mutlaka Güvenli bir yere not edin.

    Üçüncü aşamada 3 Numara ile belirttiğim kısımda sizden 15 kelimelik bir şifre belirlemenizi istiyor. Daha önce sizin için ürettiği şifreyi kullanabilirsiz. Son Olarak 4 Numara ile belirttiğim butona basarak kayıt işlemimizi tamamlıyoruz.

    infinity-coin-walletWallet Arayüzünde sunulan özellikleri, servisleri ve nasıl kullanılacağını sizlere yeni bir yazımda anlatacağım

    Infinity Economics Türkçe Tanıtım Videoları


    https://www.youtube-nocookie.com/embed/k5E95MPpqlo?rel=0&showinfo=0
    https://www.youtube-nocookie.com/embed/ltNxtQiSorI?rel=0&showinfo=0







    1 yorum:

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728