Header Ads

ad728
  • Son Makaleler.!.

    Büyük Kare Açı Kalıbı ve Haziran

    uzayda2bgezegenler


    Eğer sizde astroloji ile yakından ilgileniyorsanız bugünlerde sıkça bahsedilen ve etkisini 5 Haziran Yeniayı ile birlikte iyice artıracak olan, gökyüzündeki büyük kare açı kalıbından haberdarsınızdır. Peki bu oluşum bize neyi ifade ediyor?


    En yalın haliyle, kendinizi dört yol ağzında düşünün ve sizde tam ortasındasınız. Her yol birbirinin ters yönüne gidiyor ve oradan gelen mesajlar sürekli değişiyor, hatta mesaj aynı kalsa bile sizin algınız değiştiği için her sabah yeni bir şey fark ederek uyanıyorsunuz. Hep bir telaş yürek çarpıntısı akıl karışıklığı...ve bir şeyleri seçmeniz bir şeyleri bırakmanız gerektiği içgüdüsü içindesiniz... Güneş venüs ve merkür haziran ayı boyunca ikizler burcunda olacak ve gerilim iyice artacak!



    "Bir insan niçin değişimden korkar? Değişim olmasaydı, ne olup bitebilirdi ki? Evrensel doğanın bu denli hoşuna giden ya da onun yapısına bu denli uyan, değişimden başka ne olabilir? Yaktığın odun değişim geçirmeseydi banyo yaptığın suyu ısıtabilir miydin? Yiyecekler değişime uğramasaydı, yemeğini yiyebilir miydin? Ve eğer değişim olmasaydı, yararlı bir iş yapılabilir miydi? Senin de tıpkı odunlar gibi değişmen gerektiğini ve bu değişimin evrensel doğa için aynı derecede gerekli olduğu görmüyor musun?" Marcus Aurelius



    Hayatımızda bir şeyler değişmeye başlıyor farkında mıyız acaba ?

    Herkese kolay gelsin, yolunuz sizi güzelliklere ulaştırsın...



    1 yorum:

    1. Birşeyin sonu, aslında başka bir şeyin başlamasına delalet eder.. Elma çekirdeğinin toprakta kaybolması; elma ağacına tevdi etmesi gibi... güzel bir yazı.

      YanıtlaSil

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728